3

Resistance is futile

Perišić se nije vidio do gola. Čovjek nije mogao ništa. Krajnji rezultat? Gol i asistencija u polufinalu Svjetskog prvenstva. Kako?!

Više
1

Adaptiraj se ili umri

Belgijanci su imali su sreće kod prvog gola Japana i svejedno mogli ispasti, ali Martinez je svoju lekciju o igri s trojicom stopera itekako naučio.

Više
19

Prolaz je tu, ali može bolje

Prije svega da razjasnimo: penali nisu lutrija, kako im svi vole tepati, penali su priprema i egzekucija.

Više
18

Kako je Hrvatska pobijedila Nigeriju

Jučer protiv Nigerije, vidjeli smo nešto što je na trenutke puno bolje izgledalo od Dalićevih varijanti iz pripremnih utakmica, iako i dalje nije bez problema.

Više
16

Dva igrača s klupe

Sezone 2011. ukupan broj complete gameova iznosio je 173. Prošle godine? 59. Što se tako drastično promijenilo u igri koja se tako teško i rijetko mijenja?

Više
15

NBA draft 2014 revisited

Veliki talenti s drafta 2014. odigrali su svoju četvrtu sezonu, već su se prilagodili NBA ligi i vrijeme je da vidimo koliko tko vrijedi i koliko je tko opravdao visok izbor u najiščekivanijem draftu ovog desetljeća.

Više
13

Izgubljeni u ambiciji

6. rujna 2013. šest tisuća sretnika gledali su uživo hokej kakav do tada nisu mogli ni sanjati: Medveščak je pregazio slavni CSKA rezultatom 7-1. No s razmakom od četiri i pol godine, danas se slobodno može zaključiti da je ta utakmica bila početak kraja Medveščaka.

Više
10

Chris Froome - kapetan stormtroopera ili punokrvni Sith?

Nedugo nakon što je osvojio Tour i Vueltu u istoj godini, kao treći u povijesti kojem je to uspjelo, došla je vijest koja je šokirala biciklistički svijet - Froome je pao na doping testu.

Više
09

Pop i Timmy

"Dakle, Pop, sve što čujem otkako sam stigao ovdje je da ćeš me tradeati. Samo to čujem posljednjih 20 minuta."

Više
01

Dres do pupka i nasilje nad ženama

Cowboysi su ponovo postali hit, America's Team je i izvan SAD-a postao tražen i obožavan, a dresovi su nestajali sa polica brzinom kojom je Elliott ostavljao obrambene igrače u prašini. A onda šok.

Više