23 01

A Manu for all seasons

Manu Ginobili je uvijek bio junak svih nas koji smo si utvarali da smo više od prosječnog košarkaškog fana, da smo navijači koji košarku nisu sveli na gole brojke i box-score statistiku.

Više
3

Resistance is futile

Perišić se nije vidio do gola. Čovjek nije mogao ništa. Krajnji rezultat? Gol i asistencija u polufinalu Svjetskog prvenstva. Kako?!

Više
1

Adaptiraj se ili umri

Belgijanci su imali su sreće kod prvog gola Japana i svejedno mogli ispasti, ali Martinez je svoju lekciju o igri s trojicom stopera itekako naučio.

Više
19

Prolaz je tu, ali može bolje

Prije svega da razjasnimo: penali nisu lutrija, kako im svi vole tepati, penali su priprema i egzekucija.

Više
18

Kako je Hrvatska pobijedila Nigeriju

Jučer protiv Nigerije, vidjeli smo nešto što je na trenutke puno bolje izgledalo od Dalićevih varijanti iz pripremnih utakmica, iako i dalje nije bez problema.

Više
16

Dva igrača s klupe

Sezone 2011. ukupan broj complete gameova iznosio je 173. Prošle godine? 59. Što se tako drastično promijenilo u igri koja se tako teško i rijetko mijenja?

Više
15

NBA draft 2014 revisited

Veliki talenti s drafta 2014. odigrali su svoju četvrtu sezonu, već su se prilagodili NBA ligi i vrijeme je da vidimo koliko tko vrijedi i koliko je tko opravdao visok izbor u najiščekivanijem draftu ovog desetljeća.

Više
13

Izgubljeni u ambiciji

6. rujna 2013. šest tisuća sretnika gledali su uživo hokej kakav do tada nisu mogli ni sanjati: Medveščak je pregazio slavni CSKA rezultatom 7-1. No s razmakom od četiri i pol godine, danas se slobodno može zaključiti da je ta utakmica bila početak kraja Medveščaka.

Više
10

Chris Froome - kapetan stormtroopera ili punokrvni Sith?

Nedugo nakon što je osvojio Tour i Vueltu u istoj godini, kao treći u povijesti kojem je to uspjelo, došla je vijest koja je šokirala biciklistički svijet - Froome je pao na doping testu.

Više
09

Pop i Timmy

"Dakle, Pop, sve što čujem otkako sam stigao ovdje je da ćeš me tradeati. Samo to čujem posljednjih 20 minuta."

Više
01

Dres do pupka i nasilje nad ženama

Cowboysi su ponovo postali hit, America's Team je i izvan SAD-a postao tražen i obožavan, a dresovi su nestajali sa polica brzinom kojom je Elliott ostavljao obrambene igrače u prašini. A onda šok.

Više