Acb2dd3135a53c5507a5b94d97c100c6 gallery single view

Ruže i kokice 4: Završnica

Dva zaključna tjedna Gospodina Savršenog ispratila je neumorna i nenadmašna Blanka Pejić.

Više
3tjedan5 %281%29

Ruže i kokice 3: Što će baba reći

Advent je u punom jeku, a ja umjesto fritula i dalje jedem kokice, a umjesto Sam u kući gledam Gospodina Savršenog. Za sve koji pratite i ne pratite ovaj spektakl, ne propustite ovaj skromni sažetak.

Više
Ruze kokice 2 main

Ruže i kokice: Tjedan drugi

Poljupci, suze i burek su samo neka od uzbuđenja koja vas očekuju u novom tjednom pregledu Gospodina Savršenog.

Više
Gs cover

Ruže i kokice: Tjedan prvi

Svaki tjedan Blanka piše kako se ne ponašati u reality showu gdje se zajedno s 18 žena natječeš za 15 godina starijeg neženju iz dijaspore.

Više
24

Karikatura koja to nije

Priča koja najdosljednije dokazuje da je problem neuvjerljivih larger than life likova smještenih u stvarnost potpuno bespredmetan jest serija Daredevil.

Više
Large

Pjesme za ljeto

Ljetooooo!

Više
17

Dječak na kraju puberteta

Tri uspješna singla praćena fantastičnim spotovima skupili su u četiri mjeseca ukupno 2.5 milijuna pregleda na Youtubeu, što je za glazbenika i glazbu koji sami po sebi nisu mainstream impozantan pothvat. Album je došao kao šlag na tortu.

Više
14

Everything sucks

Sve je grozno, ali nije dovoljno obući hrpu klinaca u karirane košulje i majice na Tori Amos da pomislimo da je prije dvadesetak godina apsolutno sve bilo bolje.

Više
12

Razlozi za gledanje Oscara

Oni koji dodjelu Oscara ne poprate uživo vjerojatno neće propustiti mnogo. Ali oni koji smatraju da razloga za gledanje uopće nema se možda varaju.

Više
11

Najbajkovitiji Marvelov film

Black Panther tematizira življenost općih mjesta pričanja priče: kako je živjeti kao lik iz bajke, ali i kako je biti isključen iz tog života a znati da postoji.

Više
05

Twin Peaks: zašto?

Pomalo je neobično da se među pitanjima koja su postavljali fanovi i novinari rijetko moglo vidjeti ono koje je možda i najbitnije: zašto? Zašto dirati nešto voljeno i netaknuto preko dvadeset godina, snimati nastavak nečega što je davno okončano?

Više
02

Samo neki hitovi, na jednom mjestu

Dugo vremena u Hrvatskoj nismo imali nacionalnu radijsku stanicu koja bi vrtila pretežno nove strane pop-hitove. Otvoreni radio je po tom pitanju donio velik pomak, no je li i dovoljan?

Više
03

MCU je na vrhuncu i Thor: Ragnarok je dobar primjer zašto

I više od akcije ili specijalnih efekata ili crossbrandinga, humor je srž Marvel Cinematic Universea. Dva ovogodišnja MCU filma, Guardians of the Galaxy vol. 2 i Thor: Ragnarok, ipak su prvi koje se može okarakterizirati kao primarno komedije.

Više
08

Laurie Anderson: Mister Heartbreak

Smisao prototipa popa ionako nije komercijalni uspjeh već koliko se uspješno album nosi s protekom vremena, a nakon 34 godine zvuči svježije i manje retro od mnogih albuma koji trenutno vladaju ljestvicama.

Više
06

Društvene igre - tradicionalno vs. moderno

Zašto ljudi više ne igraju društvene igre?

Više